Menu Sluiten

Saneringstechnieken

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Europees milieukundig adviesbureau

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.200 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wij geven vorm aan een vitale leefomgeving

Onze toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. It”s not just a daily job, it”s… a living ambition

Voor wie

Vakgebieden

Tauw is te vinden op 5 locaties in België. Zo kunnen we niet alleen een landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner.

Meer info

tags: Asbest Deskundigheid – Asbesthoudende Materialen – Asbestinventaris – Asbestverwijderingswerken – Bodemattest – 

Wenst u meer info over saneringstechnieken kijk dan vlug op https://www.tauw.be/ | techniek sanering

Bodemsanering | Analyse Veiligheid | Milieu | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Saneringstechnieken

english franais nederlands contacteer ons wat wij doen onze werkwijze wie wij zijn onze klanten realisaties contact en fr nl wat wij doen a e consult voert bodemonderzoek uit en begeleidt bodemsaneringen. Wij zijn een enthousiast team ingenieurs erkend door ovam als bodemsaneringsdeskundige type ii in vlaanderen. Ook voor wallonieuml zijn we door dsd erkend als expert de categorie en gestion des sols saneringstechnieken vlug rendement U kunt bij ons terecht voor orieumlnterend bodemonderzoek beschrijvend bodemonderzoek bodemsaneringsprojecten begeleiding van saneringen advies in lopende onderzoeken en of saneringen technische verslagen aanvraag onschuldig bezit aanvraag bodemattest technische raadgever in juridische dossiers orieumlnterend en beschrijvend bodemonderzoek tijdens het orieumlnterend onderzoek screenen wij uw terrein en n.

terra engineering amp consultancy diensten orinterend bodemonderzoek verkennend bodemonderzoek beschrijvend bodemonderzoek saneringsproject technisch verslag en grondverzet sloop en asbestinventaris infiltratiestudies archeologie kwaliteit en veiligheid erkenningen contact saneringsproject bodemsaneringsprojecten en de milieukundige begeleiding van saneringswerken ontgravingen met verregaande stabiliteitsmaatregelen langdurige grondwateronttrekkingen grootschalige injecties de verontreinigingssituatie en de omstandigheden op het terrein maken van een sanering in vele gevallen een niet te onderschatten uitdaging. Het is net deze uitdaging waarin tec door zijn deskundigheid en jarenlang opgebouwde ervaring het verschil maakt. Dit start met de opmaak van een opmaatgemaaktbodemsaneringsprojectwa.

De discipline van Saneringstechnieken

…everything should be made as simple as possible but not one bit simpler… a De vergoeding voor saneringstechnieken Einstein ontwikkelingen innovatieve saneringstechnieken februari sapion heeft eveneens ervaring met het toepassen van innovatieve saneringstechnieken. In zeer specifieke situaties bieden dit soort nieuwe technieken een mogelijke oplossing waar de traditionele aanpak tekort schiet. Verontreinigingen met gechloreerde solventen bijvoorbeeld of drijflagen in slecht doorlatende gronden kunnen onmogelijk met de gangbare technieken worden gesaneerd. Innovatief is dan de in situ inzet van reagentia die afbraak of immobilisatie stimuleren reactief ijzer plantaardige olieumln biotensiden … Onze referenties concept dimensionering en.