Menu Sluiten

Hernieuwbare Energie Produceren

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Europees milieukundig adviesbureau

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.200 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wij geven vorm aan een vitale leefomgeving

Onze toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. It”s not just a daily job, it”s… a living ambition

Voor wie

Vakgebieden

Tauw is te vinden op 5 locaties in België. Zo kunnen we niet alleen een landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner.

Meer info

tags: Asbest Deskundigheid – Asbesthoudende Materialen – Asbestinventaris – Asbestverwijderingswerken – Bodemattest – 

Wenst u meer info over hernieuwbare energie produceren kijk dan vlug op https://www.tauw.be/ | het produceren van hernieuwbare energie

Bouw | Analyse Veiligheid | Milieu | Bodemsanering | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hernieuwbare energie produceren

home over nuhma activiteiten nieuws downloads contact jaarverslag nuhma coinvesteert in doorstart soltech industrixeble en financixeble partners investeren miljoen euro hasselt juli x soltech een spinoff van imec en pionier op vlak van op maat gemaakte gebouwgexefntegreerde zonnepanelen zogenaamde bipv modules maakt een doorstart dankzij een consortium van zes industrixeble en financixeble partners met name bas van de kreeke agc glass europe hegge bv lrm nuhma en rsq investors. Soltech bezweek in maart omdat er onvoldoende geld aanwezig was om te innoveren en te automatiseren hernieuwbare energie produceren zijn vaak veelgevraagd Met serial ondernemer bas van de kreeke aan het roer wordt het beloftevolle bedrijf nieuw leven ingeblazen. Onder haar nieuwe vorm zal soltech op maat gem.

je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Alle die keure websites die keure aanmelden onthoud mijn gegevens nieuw registreer nu wachtwoord vergeten nl fr en die keure printing educatief professional opleidingen coronavirus over ons over die keure missie visie en waarden milieu en duurzaamheid geschiedenis vacatures nieuws contact duurzaamheid duurzaamheid bij die keure duurzaam produceren maatschappelijk verantwoord ondernemen die keure aanmelden onthoud mijn gegevens nieuw registreer nu wachtwoord vergeten die keure printing educatief professional opleidingen coronavirus over ons over die keure missie visie en waarden milieu en duurzaamheid geschie.

Mededeling over Hernieuwbare energie produceren

ontwikkeling productie levering projecten contact over bee team nieuws jobs csr cppa nederlands nederlands franais english wind chimay baileux brouwerij chimay brouwt met groene windenergie van bee sinds oktober draaien de imposante sierlijke wieken van de windturbine op de productiesite van de chimay brouwerij Een keuze maken in hernieuwbare energie produceren De installatie van deze windturbine maakt deel uit van een duurzaam ontwikkelingsplan dat werd ontworpen in samenwerking met brasseries de chimay en bee. Kerngegevens windturbine mwh jaar totale investering mio euro ontwikkeling succesvol uitgevoerd door bee operationeel sinds oktober terug naar overzicht deel dit project op facebook deel dit project op linkedin deze windturbine die op het industrieterrein van baileux is genstalleerd zal tot megawattuur groene stroom per jaar produceren die zal worden gebruikt om de naburige bottelarij van de brouwerij van stroom te voorzien. Deze rechtstreekse injectie zorgt voor groene stroom op de bottelplaats het overschot zal door bee aan het openbaar net word.